7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Evakueringsflytt och större flyttprojekt

Står du inför en större logistikutmaning? Ta kontakt med oss för att se hur vi kan hjälp er!

Står du inför en större logistikutmaning.
Ta kontakt med oss för att se hur vi kan hjälp er!

större projektflytt

Större projekt

Evakuering

Vi har erfarenhet från flera större evakueringsjobb och vet vikten av både planering innan samt ordning under själva evakueringen. Vi hjälper till med hela processen från plan till flytt och kan som en av få firmor erbjuda egna förråd per lägenhet, där boende kan få egen access till deras egna förråd. Samtidigt förstår vi vikten av att ge era kunder, t.ex. hyresgäster, en bra service så att de känner sig trygga i vad som kan vara en ganska omständlig situation.

Stora företagsflyttar

Vi har genomfört flera större företagsflyttar med över 100 arbetsplatser och hela gymnasieskolor. Här vet vi att det krävs noggrann planering innan första kartongen levereras för att eliminera påverkan på den dagliga verksamheten. Vi har flera projekt som har startat efter kontorstid på fredagen och allt är klart och uppackat lagom till måndagsmötet efter helgen. Självklart hjälper vi till med montering, bortforsling av skräp, och andra kringtjänster som ni vet (eller kommer på) att ni behöver.

Inflytt i nyproduktion

Med lång erfarenhet från inflyttar i nyproduktioner med hisstid har vi tagit fram ett eget koncept där vi gör allt från att planera hisstider till att vara behjälpliga med personal på plats under själva inflytten. Detta gör att de boende får en betydligt bättre inflytt jämfört med normalt då en annars stressig situation löses med lugn och tydlighet. Samtidigt som vi minimerar risk för skador på både fastighet och bohag.

Offert

Ovan är bara några av den större typen av projekt som vi arbetar med. Samtidigt vet vi att nästan alla stora projekt är unika på sitt sätt. Kontakta oss idag så kan vi på Flyttfirma 7 trappor utan hiss komma över på ett förutsättningslöst möte för att se hur exakt vi kan hjälpa er på bästa sätt!

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414