7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp i Stockholm

Att hitta en pålitlig flyttfirma i Stockholm kan kännas som en djungel. Passa på att be oss om en offert och läs gärna vara våra tidigare kunder säger om oss på Google. Så kan du känna dig trygg inför din flytt.

Att hitta en pålitlig flyttfirma i Stockholm kan kännas som en djungel. Passa på att be oss om en offert så kan du känna dig trygg inför din flytt.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Stora flyttkartonger redo för flytt

  Din Flytt Stockholm

  Vi vet att flytta i Stockholm kan vara en riktig djungel bland oseriösa firmor som gärna tar kontantbetalt. Självklart betalar du alltid mot faktura hos oss på 7 trappor.

  Du vet väl att du nu får göra RUT avdrag för flytthjälp. Läs mer här!

  Vi gör allt för att du ska bli nöjd med din flytt Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att genomföra olika typer av flyttar i Stockholm och du är alltid varmt välkommen att bolla idéer eller helt enkelt fråga om råd angående just din Stockholms flytt. Särskilt svårt kan det vara att uppskatta tid- och materialåtgång, t.ex. flyttkartonger. I stort kan man säga att inlastningen tar alltid betydligt längre tid än utlastningen, i snitt 2/3 av tiden. Angående flyttkartonger så brukar vi säga att 1 kartong per kvadratmeter är ett bra mål. Bor du i en mindre lägenhet eller har mycket förvaring kan det vara bra att räkna med 1,5 kartonger per kvadratmeter.

  Glöm inte att adressändra innan din flytt Stockholm!

  Så var hittar du Flyttfirma 7 trappor utan hiss? 

  Vi finns över hela Stockholm, så som Danderyd, Vasastan, Bromma. Södermalm, Ekerö, Huddinge, Järfälla, Kungsholmen, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Vällingby, Värmdö

  Ta inte bara vårt ord för det

  Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414