Företagsflytt

Nedan finner du en prislista för dig som är företagskund hos oss på flyttfirman 7 Trappor utan hiss. Vi vet att varje företagsflytt är unik och vi är därför gärna med i hela er planeringsprocess. Som standard kommer vi ut och ser över kontoret för att på så sätt enklare kunna lämna ett förslag som vi vet att både ni och vi kommer vara nöjda med efter flytten är genomförd. Priserna nedan är exklusive moms.

Företagsflytt Vardag (exkl. moms) Helg (exkl. moms)
2 man och lastbil 950 kr/h 1275 kr/h
3 man och lastbil 1340 kr/h 1750 kr/h
Expressarbetare 390 kr/h 490 kr/h
Packhjälp 425 kr/h 550 kr/h
Tunglyft (över 100kg) Offert
Kassaskåpsflytt Offert
Flyttstäd Offert
Magasinering 6 kr/kvm/dag
Flyttmaterial
Hyra Flyttkartong Kostnadsfritt vid flytt med oss!
Hyra Garderobskartong 60 kr/st
Leverans av flyttkartonger 349 kr/körning
Köpa Flyttkartonger (Begagnade) 25 kr/st
Köpa Flyttkartonger (Nya) 35 kr/st
Företagsflytt Vardag (exkl. moms) Helg (exkl. moms)
2 man och lastbil 950 kr/h 1275 kr/h
3 man och lastbil 1320 kr/h 1750 kr/h

Företagsflytt Prislista

Självklart erbjuder vi kringtjänster som kan vara användbara i samband med er företagsflytt, så som upp- och nedmontering, tippning, packhjälp, samt projektledning. Vi kan också magasinera delar av eller hela kontor på både kort och lång sikt. Är det så att ni gärna ser att hela kontoret flyttas under helgen för att minimera påverkan på er dagliga verksamhet så löser vi även det. Enklast är om ni hör av er till oss så kan vi tillsammans med ta fram den form på företagsflytten som passar ert bolag absolut bäst! Självklart använder vi oss inte av några underleverantörer utan enbart egna anställda killar.

Tänk på att ni alltid kan hyra flyttkartonger av oss i samband med flytten. Just när det gäller papper och t.ex. pärmar som ofta väger en del är det viktigt att ni använder riktiga flyttkartonger som inte riskerar att kollapsa när de staplas fyra eller fem på varandra. Om det är så att ni packar själva så tänk på att märka tydligt på båda kortsidor om flyttkartongen så att allt hamnar på rätt ställe i ert nya kontor.

 

Företagsflytt

Dåligt packad företagsflytt