7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Flyttfirma Bromma

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma i Bromma

Genom att anlita oss för flytthjälp i Bromma kan du sköta planeringen så sköter vi på 7 trappor utan hiss resten. Att flytta är ett stort projekt som tar mycket tid och förutom god planering behöver du också en del fysisk styrka. Oavsett om du är privatperson eller företag kan vi stå till tjänst med allt från packning till flytt från punkt A till punkt B.

Professionella arbetare med lång erfarenhet

Alla våra anställda sköter sitt arbete med professionalitet, noggrannhet och försiktighet. Vårt främsta mål är att du som kund blir nöjd med arbetet. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs och ungefär hur lång tid er flytt kommer ta. På så sätt kan vi på ett enkelt sätt lämna en rättvisande offert, innan vi sätter igång med arbetet. Du kan anlita vår flyttfirma i Bromma, både under vardagar och helger. Eftersom vi har F-skatt kan också få RUT-avdrag om du har kvar att ta ut. Vi har också de försäkringar som krävs för att du ska kunna vara säker på att vi utför vårt arbete på ett tryggt sätt. Vi finns tillhands både om du ska flytta inom Bromma eller till annan ort, dessutom tillhandahåller vi magasinering om du står en tid utan fast boende.

Hjälp med både packning och flytt

Att flytta tar tid och det handlar inte bara om själva flyttdagen utan även allt förarbete. Att packa flyttkartonger kan vara tidsödande, speciellt om du har mycket saker. Vår flyttfirma i Bromma hjälper dig också med packningen om du så önskar. Vi kan också sköta uppackningen efter flytt så du kan fokusera på vardagen istället. Alternativt kan du åka på semester under tiden vi utför flytten.

Tydliga prislistor och offerter för flytthjälp i Bromma

Här på vår hemsida hittar du vår uppdaterade prislista för transparens. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du anlitar oss och även när du begär offert. Du kan kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär för offertförfrågan, vilket är helt kostnadsfritt. Offerten är inte bindande utan du avgör själv om du vill acceptera den eller inte. Vi anger alltid vårt pris efter RUT-avdrag och sköter anmälan åt dig, för att du ska få en så smidig flytt som möjligt.

Vi erbjuder även klimatkompenserad flytt till en låg kostnad per bil och dag, hyra av flyttkartonger samt flyttstädning, i de fall du har behov av det. Genom att anlita oss för att få flytthjälp i Bromma, kommer din flytt gå snabbt och smidigt. Dessutom kommer du alltid få en fast prisuppgift innan vi skriver avtal. Då slipper du dessutom oväntade överraskningar under arbetets gång.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414