7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp på Ekerö

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma på Ekerö

Om du planerar att flytta inom Ekerö eller från Ekerö till annan ort erbjuder vi professionell flytthjälp av erfarna personer. Vi har lång erfarenhet av att flytta i Stockholmsregionen och kan även stå till tjänst med packning, flyttstädning och magasinering. Med vår flytthjälp på Ekerö kan du slappna av och fokusera på det nya hemmet medan vi sköter flytten. Givetvis kan du använda ditt RUT-avdrag när du anlitar oss för att hjälpa dig med flytten.

En flyttfirma med kundens bästa i åtanke

Vi är stolta över att ha så många nöjda kunder som lämnat goda omdömen om vårt företag. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att vi har de försäkringar som krävs för att ditt bohag ska vara skyddat från början till slut. Vi har även yrkestrafiktillstånd. När vi flyttar åt dig gör vi det på dagtid för att undvika att störa eventuella grannar.

Vi försöker att förlägga de flesta flyttar till vardagar under dagtid, men det finns även möjlighet att anlita oss för flytt under helger. Vårt fokus är att göra dig som kund nöjd och därför är flexibilitet ett ledord i vår verksamhet.

Få hjälp med att packa

Att packa inför en flytt kan vara tidskrävande och jobbigt, oftast har vi mer saker än vi tror. När du anlitar oss för din flytt kan du också få hjälp med både ned- och uppackning av era tillhörigheter. Givetvis hanterar vi era saker med största försiktighet och packar in ömtåliga saker varsamt. När du tar hjälp med allt från packning till flytt och flyttstädning kan du till exempel åka på semester och komma hem till ditt nya hem utan att behöva tänka på att packa upp.

Kontakta oss för prisuppgift

Det finns olika sätt du kan kontakta oss på för att få en prisuppgift gällande flytthjälp på Ekerö. Du kan antingen ringa oss eller fylla i vårt kontaktformulär. Ju mer information du kan ge oss om din flytt desto enklare blir det för oss att uppskatta tidsåtgången, samtidigt som vår långa erfarenhet gjort oss medvetna om hur många timmar vi brukar behöva.

Istället för att använda oss av fasta priser där vi behöver ta höjd i offerten, tar vi istället betalt för den faktiska arbetstiden. Det är mest rättvist både för dig som kund och oss som företag. Givetvis arbetar vi ändå för att alltid utföra jobbet så snabbt som möjligt, utan att tumma på vare sig varsamheten eller kvaliteten.

 

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414