7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Flyttfirma Huddinge

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma i Huddinge

Vi på 7 Trappor utan hiss erbjuder välplanerade och kostnadseffektiva flyttar. Våra tjänster riktar sig mot privatpersoner såväl som företag då vi erbjuder allt från vanlig bohagsflytt till större kontorsflyttar. Om du söker en pålitlig flyttfirma i Huddinge har du hamnat helt rätt hos oss.

Erfaren flytthjälp i Söderort

Vi har bred erfarenhet av flyttar inom Stockholm med omnejd. Flyttar inom närförorter innebär vanligtvis inte lika trafikerade förhållanden som flyttar i innerstaden. Däremot är distanserna ofta längre och kräver därmed mer planering. Exempelvis behöver större möbler och föremål lastas på ett extra säkert sätt eftersom de ska transporteras på en motorväg.

Bekväma tjänster under dagtid

Vi vill alltid säkerställa en trivsam flytt för samtliga berörda parter och det innefattar även dina grannar. För att undvika oönskade ljud på opassande tider genomför vi alltid våra flyttar under dagtid. Vi ser även till att respektera övriga boendes eller hyresgästers behov av hiss och trappuppgång. Du behöver på så sätt inte oroa dig över att göra ett dåligt första eller sista intryck.

Oavsett om du behöver flytthjälp i Huddinge som företag eller som privatperson kan vi tillhandahålla ett flertal olika tjänster. Förutom ordinär bohagsflytt erbjuder vi nischade tjänster såsom kassaskåpsflytt och flytt av större möblemang – passande för exempelvis företag som ska byta kontor.

Försäkring och tillstånd

När det är dags för din flytt att gå av stapeln är det såklart viktigt att alla inventarier är försäkrade – och det garanterar vi. Vår verksamhet är ansluten till TryggHansas transportöransvarsförsäkring vilket innebär att du är berättigad till kompensation om en olycka mot förmodan skulle ske.

Vi har även yrkestrafiktillstånd som säkerställer att allt arbete som sker i och vid våra fordon följer rådande regler och säkerhetsföreskrifter.

Använd RUT-avdrag vid flytt

Som privatperson kan du nyttja RUT-avdrag vid din flytt. Avdraget gäller upp till 75 000 kronor per person och år.

Om du vill nyttja RUT-avdrag sköter vi processen via Skatteverket. Allt du behöver göra är att meddela oss vid beställning att du vill använda avdraget, samt tillhandahålla det personnummer som avdraget ska registreras på. Vi sköter resten och ser till att reduktionen läggs till på din faktura.

Frågor

Om du har frågor kring våra tjänster eller prissättning är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer och hittar en skräddarsydd lösning som fungerar för just dina behov.

Att flytta ska vara okomplicerat och vi löser mer än gärna logistiken så att du kan fokusera på att göra dig hemmastadd i din nya bostad eller företagets nya kontor.

 

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414