7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp i Järfälla

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma i Järfälla

En flytt är något som lätt blir en krånglig och långdragen process om du ska göra allt på egen hand. Vi på 7 Trappor utan hiss erbjuder professionell flytthjälp i Järfälla. Med mångårig erfarenhet av flyttar för både privatpersoner och företag garanterar vi en problemfri flyttdag. Dessutom skräddarsyr vi flytten efter dina önskemål.

Erfaren flytthjälp i Västerort

Du som söker en flyttfirma i Järfälla har kommit helt rätt. Vi hjälper dig planera och utföra din flytt utifrån dina behov och önskemål. Som företag har vi bred erfarenhet inom privat bohagsflytt, men erbjuder också tjänster som riktar sig mot företag, däribland kassaskåpsflytt och flytt av kontorsmöbler.

Bekväm och effektiv flytt under dagtid

Som granne kan det ibland vara svårt att ha överseende med att någon som flyttar in eller ut ur fastigheten och väsnas på olämpliga tider. Också vi är väl medvetna om det och anpassar därför alltid vårt arbete efter det som blir bäst för samtliga parter.

Våra flyttar sker under dagtid för att undvika störande ljud under tidiga morgontimmar eller sena kvällar. Du behöver därför inte oroa dig över att göra ett dåligt första intryck som nyinflyttad.

Försäkring och tillstånd

När din flytt ska gå av stapeln är det självklart viktigt att alla dina tillhörigheter är försäkrade. Vår verksamhet är ansluten till Trygg Hansas Transportöransvarsförsäkring, vilket innebär att du är berättigad ersättning om något mot förmodan skulle bli skadat eller gå sönder. Det gör att du kan känna dig trygg under hela den tid vi hanterar dina ägodelar.

Vi har också yrkestrafiktillstånd, vilket säkerställer att allt arbete vid och i våra flyttfordon utförs säkert och enligt gällande lagar. Vår verksamhet är givetvis också registrerad för moms och F-skatt.

RUT-avdrag vid flytt

Du vet väl om att du kan utnyttja RUT-avdrag också när du flyttar? För privatpersoner gäller avdraget upp till 25 000 kronor per person som flyttar.

Om du vill använda RUT-avdrag sköter vi registreringen åt dig via Skatteverket. Du behöver bara meddela oss att du vill använda avdraget i samband med att du bokar och uppge vilket eller vilka personnummer som avdraget ska registreras på. Vi sköter resten!

Kontakta oss

Har du ytterligare frågor eller funderingar är du mer än välkommen att ta kontakt med oss. Vi gillar planering och anser det vara nyckeln till en lyckad flytt. Vi blir därför glada om du kan ge oss så mycket information som möjligt inför din flytt. Givetvis är du även välkommen att kontakta oss vid generella funderingar eller frågor.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414