7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp på Kungsholmen

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma Kungsholmen

Du som söker en flyttfirma på Kungsholmen är varmt välkommen till oss på 7 Trappor utan hiss. Vi tillhandahåller välplanerade flyttar för privatpersoner såväl som företag.

Erfaren flytthjälp i innerstaden

Här på 7 Trappor utan hiss har vi mångårig erfarenhet av innerstadsflyttar. Vi är vana vid knepiga parkeringsförhållanden och äldre fastigheter med små hissar och snäva trappuppgångar. Under åren som aktiva har vi stött på de flesta problem som kan uppstå vid flyttar. Det har gett oss värdefull erfarenhet. Du behöver inte oroa dig över logistik eller operativa problem – vi löser dem!

Oavsett vart du ska flytta möjliggör vi en snabb transport mellan bil och port, även i högt trafikerade områden. Du är välkommen att tillhandahålla information om trafiken i de berörda områdena i förväg, men det är inget måste. Våra medarbetare är välbekanta med Kungsholmen och kan anpassa oss efter rådande förhållanden. Dessutom är vi vana att köra under rusningstid.

Bekväm flytt under dagtid

När du söker flytthjälp på Kungsholmen kan du vara säker på att 7 Trappor utan hiss erbjuder en professionell flytt, lika bekväm för dig som för dina grannar.

Vi flyttar under dagtid och säkerställer att inga störande ljud uppstår under opassande tider. Om hissen i din fastighet används ofta ser vi till att inte ockupera den vid opassande tider. Således kan vi även ta trapporna vid behov.

Oavsett om du behöver en flyttfirma på Kungsholmen som privatperson eller företag kan vi erbjuda ett flertal olika tjänster. Utöver vanlig bohagsflytt erbjuder vi specifika tjänster såsom kassaskåpsflytt och flytt av större möbler. Passande för dig som driver ett företag och planerar en större kontorsflytt.

Försäkring och tillstånd

När du flyttar med oss får du alltid en trygg flytt. Som företag är vi anslutna till TryggHansas transportöransvarsförsäkring. På så sätt garanterar vi att dina ägodelar transporteras försäkrat och att du får ersättning om en olycka skulle ske. Dessutom har vi yrkestrafiktillstånd vilket säkerställer att samtlig arbetstid vid eller i flyttfordonen utförs korrekt och lagrätt.

Vår verksamhet är även registrerad för moms och F-skatt. Vi ger dig snabba offerter och konkreta prislistor utan dolda avgifter. Glöm inte att du kan nyttja RUT-avdrag för din flytt med oss.

Frågor?

Vi vet att en flytt ofta kan kännas överväldigande och knepig. Tack vare vår kompetens blir det varken svårt eller jobbigt. Nyckeln till en lyckad flytt är planering och vi ser gärna att du ger oss så mycket information som möjligt inför din flytt. På så vis kan vi tillsammans komma överens om ett passande upplägg.

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414