Flyttfirma Lidingö

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma på Lidingö

En flytt kan kännas krånglig utan rätt hjälp och genomgående planering. Vi på 7 trappor utan hiss är medvetna om det och specialiserar oss på att utföra välplanerade flyttar. Söker du en flyttfirma på Lidingö? Vi erbjuder flyttar för privatpersoner och företag och anpassar oss alltid efter dina önskemål.

Erfaren flytthjälp

Planering är A och O för en väl genomförd flytt och vi har flera års erfarenhet som bevisar det. Med rätt kunskap och verktyg behöver det inte vara svårt att flytta.

Du som söker flytthjälp på Lidingö har kommit helt rätt. Oavsett om du som privatperson ska genomföra en vanlig bohagsflytt eller om ditt företag ska byta lokal kan vi hjälpa dig.

Med vår hjälp behöver du inte oroa dig över tunga lådor, för små hissar eller knepiga parkeringsförhållanden. Vi sköter allt från transport till tunga lyft så att du kan fokusera på det roliga – att komma till rätta i ditt nya hem.

Bekväma tjänster under dagtid

Vi är måna om att utföra flyttar som varken stör eller är i vägen. Därför genomför vi våra flyttar under dagtid för att undvika störande ljud under opassande tider. Som inflyttad är det viktigt att visa respekt för dina nya grannar och vi ser till att bidra till ett gott första intryck.

Utöver bohagsflyttar erbjuder vi även specifika tjänster, exempelvis kassaskåpsflyttar och tunglyft av större föremål. Om du har frågor kring våra tjänster är du mer än välkommen att kontakta oss med en specifik förfrågan.

Tillstånd och försäkring

Vi värdesätter ett säkert flyttarbete från början till slut. För att säkerställa att du som kund känner dig trygg innehar vår verksamhet transportöransvarsförsäkring via TryggHansa. Skulle det ske en olycka startar vi en oberoende utredning och betalar ut ersättning.

Utöver detta har vi även yrkestrafiktillstånd. Det säkerställer att allt arbete som sker i och vid våra flyttfordon utförs säkert och i enlighet med rådande föreskrifter. Du kan även känna dig trygg i att vi är väl insatta i trafikflödet på Lidingö.

Vår verksamhet är även registrerad för F-skatt och moms.

RUT-avdrag

Som privatperson kan du använda RUT-avdrag när du flyttar med oss. För att nyttja avdraget behöver du endast meddela oss vilket personnummer avdraget ska registreras på vid bokning. Vi sköter därefter processen med Skatteverket och ser till att totalsumman korrigeras på din faktura. Som privatperson omfattar RUT-avdraget upp till 25 000 kronor per person. Hör av dig om du har fler frågor gällande avdraget.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414