7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp i Nacka

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma i Nacka

Det är ofta förknippat med motstridiga känslor att flytta. Nyhetens behag växlas med nostalgi kring det som varit. Samtidigt är det många gånger ett krävande projekt att flytta hela ditt bohag från en adress till en annan. Allra bäst vore det att låta någon annan transportera dina möbler från den ena bostaden till den andra, vilket faktiskt är fullt möjligt.

Ta kontakt med oss på 7 Trappor utan hiss så ordnar vi flytten åt dig. Eftersom vi har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner och företag att flytta möbler från villor, lägenheter, och kontor kan du lita på att vi utför uppdraget på bästa sätt. Under tiden kan du istället göra någonting roligare.

Så går det till

Du kontaktar oss så kan vi tillsammans gå igenom vad det är som behöver bli gjort. Det är bra om du ger oss tydliga instruktioner och en karta över var du vill att vi ska placera möblerna i den nya bostaden. När dagen för flytten har kommit ger du oss nycklarna så sköter vi resten.

Vi börjar med att omsorgsfull emballera och packa godset innan själva förflyttningen sker, så att ditt möblemang inte skadas. Sedan kör vi till den nya bostaden. Där packar vi upp och ställer möblerna precis där du vill ha dem. Så när du kommer till ditt nya hem står allt redan på sin rätta plats.

Fördelar med att anlita en flyttfirma i Nacka

Förutom att det är fysiskt ansträngande att flytta och det därmed är skönt att låta en professionell flyttfirma utföra jobbet, finns det andra fördelar med att anlita oss. Hela ditt bohag är försäkrat under flytten. Så om oturen skulle vara framme kan du vara trygg i att få ersättning. En annan viktig aspekt är att du inte behöver skapa osämja med vare sig dina tidigare eller nya grannar genom att flytta på helger eller sena kvällar. Vi utför alltid flytten på dagtid och vanligtvis under veckodagarna. Har du trots allt behov för att flytten sker under en helg går det att ordna.

Om du flyttar från en större bostad till en mindre magasinerar vi det bohag som du inte vill ha i den nya bostaden men som du ändå önskar behålla. Ibland kan det också vara aktuellt att tillfälligt magasinera alla dina möbler, till exempel vid en större renovering eller ombyggnad av ditt hem. Om så är fallet hjälper vi dig både med både flytt och magasinering.

Kontakta oss

När du behöver flytthjälp i Nacka tar du kontakt med oss. Vi finns på telefon 08 – 886 886 eller mejl: info@7trappor.se. Om du önskar kan du göra RUT-avdrag när du anlitar oss.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414