7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp i Södertälje

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma i Södertälje

Oavsett om du har valt att flytta till ett mer resurssnålt boende eller bara vill byta bostad, hjälper vi dig gärna med flytten. Det enda kravet är att du behöver flytthjälp i Södertälje. Däremot spelar det ingen roll var i Sverige du ska flytta till eller från, så länge flytten utgår från eller slutar i Södertälje så ställer vi upp. Vi hjälper dig också att flytta till något av grannländerna.

Vi erbjuder helhetslösningar vid flytt

Innan själva flytten erbjuder vi oss att packa dina saker. Det innebär också att vi plockar ner lampor som inte kräver speciell behörighet. Dessutom monterar vi isär och emballerar dina möbler. Efter själva transporten packar vi sedan upp alltihop och placerar möblerna på de platser som du har anvisat. Du kan till och med boka flyttstädning via oss. På så vis kan du gå från ett fungerande hem till ett annat. Om du däremot vill göra en del av arbetet själv går det naturligtvis också bra.

Klimatkompensera mera

Med oss kan du minska klimatpåverkan vid din flytt. Vi har vidtagit olika åtgärder för att minimera utsläppen så gott det går. En viktig del är att planera själva flytten så noggrant som möjligt för att därmed minska antalet körningar som vi behöver göra under din flytt. Eftersom det inte går att utesluta bilkörning helt och hållet erbjuder vi möjligheten att klimatkompensera genom att betala pengar till ett trädplanteringsprojekt.

Små detaljer gör stor skillnad

För att minska resursslöseriet använder vi våra flyttkartonger i genomsnitt 20 gånger per kartong och det spelar ingen roll om du packar själv eller låter oss göra det. I bägge fallen kan vi bistå med kartonger. Dessutom hjälper vi dig att köra sådant som du vill göra dig av med till återbruk eller secondhandbutiker du själv varit i kontakt med. På så vis kan dina överblivna möbler och saker komma till ytterligare användning och glädja andra.

Kontakta oss för planering och prisuppgift

Du som är i behov av en kompetent och erfaren flyttfirma på Värmdö kan gärna kontakta oss för att planera din flytt. Ju mer information vi får om just ditt hem och dina saker desto lättare blir det för oss att ge dig en fördelaktig prisuppgift. Har du extra tunga saker eller kassaskåp kan vi också stå till tjänst med flytt av dessa, mot en extra avgift.

När du kontaktar oss via mejl eller telefon går vi igenom dina behov i detalj och du får sedan en offert att ta ställning till. Du binder inte dig till någonting utan väljer själv om du vill skriva avtal. Fördelarna med att ta hjälp av en erfaren flyttfirma i Värmdö kommun är att du slipper stressa med flyttbestyren själv. Samtidigt kan du vara säker på att du blir helt nöjd med resultatet.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414