7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp i Sollentuna

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma i Sollentuna

Är det dags att flytta in till centrum, eller har du skaffat ett hus vid Norrviken och behöver flytthjälp i Sollentuna? Då ska du definitivt kontakta oss. Oavsett om du flyttat till, från, eller inom kommunen, hjälper vi dig att flytta ditt bohag. Vi har lång erfarenhet av att utföra flyttar både åt privatpersoner och företag.

Kundens behov i centrum

Vår specialitet är att vi alltid sätter kundens behov i centrum. Det betyder att vi anpassar oss och är flexibla för att hitta en lösning på hur och när flytten ska utföras som passar just dig. För att inte störa dina nya eller gamla grannar utför vi oftast en flytt på vardagar under dagtid. Om du av någon anledning har behov av att flytten sker under en helg kan vi givetvis ordna det, däremot flyttar vi inte på natten.

Låt proffs sköta flytten

Du kan låta oss göra hela arbetet från att paketera dina saker till att packa upp dem i den nya bostaden. Om du dessutom ger oss tydliga instruktioner och en karta över var du vill ha dina möbler placerar vi dem på rätt plats. Har du möbler som behöver nedmonteras eller monteras gör vi också det åt dig.

Det innebär att du inte behöver vara med vare sig under packning, själva flytten eller uppackningen. Istället kan du gå till jobbet på morgonen och sedan gå hem på kvällen till din nya bostad.

Vi arbetar omsorgsfullt

Eftersom vi vill ge god service och ha nöjda kunder kan du lugnt låta oss utföra uppdraget. Vi emballerar alltid alla möbler noggrant och omsorgsfullt för att undvika skador på ditt bohag. Dessutom har vi stabila flyttkartonger du får låna för att hanteringen av dina saker ska bli så smidig, enkel och säker som möjligt. Om något oförutsett trots allt skulle ske är ditt bohag försäkrat under hela flytten.

Passa på att förnya ditt bohag

När du flyttar kanske du tar tillfället i akt att skaffa nya möbler. I sådana fall blir det eventuellt saker över från den gamla bostaden. Det är inga problem, eftersom du antingen kan magasinera det du vill behålla hos oss, eller så kör vi det du vill göra dig av med till en secondhandbutik eller återbruk som du kontaktat i förväg. I samband med din flytt transporterar vi även saker till återvinningscentralen. Däremot får vi inte lov att lämna färg, fyllnadsmassor eller farligt avfall.

Skicka ett mejl eller ring oss för att få mer information om våra tjänster eller för att boka en flytt.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414