7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp i Solna

Stora flyttkartonger redo för flytt

Vi är en flyttfirma i Solna

Oavsett om du ska flytta från ett radhus, en villa, en lägenhet eller in i nya företagslokaler så hjälper vi dig med att flytta ditt bohag. Vi är en flyttfirma i Solna som har lång erfarenhet av att utföra olika slags flyttar. Eftersom kundernas behov är viktigt för oss anpassar vi oss för att hitta de bästa lösningarna.

Vi lägger till exempel mycket tid på att planera logistiken på bästa sätt så att din flytt ska gå så smidigt och snabbt som möjligt. Det gör att du kan vara säker på att din flytt sker på bästa sätt när du anlitar oss.

Vi hanterar dina möbler med omsorg

Innan varje flytt emballerar vi ditt bohag noggrant och med stor omsorg. På så vis undviker vi skador både på oss själva och på möblerna. Om en olycka trots allt skulle ske är dina saker försäkrade under hela flytten. Därmed kan du vara säker på att du får ersättning för sådant som blivit skadat. Om du vill erbjuder vi även packhjälp. Då paketerar vi ditt lösöre, flyttar och packar upp i den nya bostaden.

Vi flyttar dina värdeskåp

Har du tung eller speciell lösegendom i din bostad eller på ditt kontor flyttar vi det åt dig. Vi har specialbyggt utrustning och har stor erfarenhet av att flytta kassaskåp, vapenskåp eller dokumentskåp. Om du behöver flytthjälp i Solna för den sortens skåp, är det bra om du oss innan så vi kan förbereda oss inför uppgiften. Eftersom vi behöver göra extra förberedelser vid flytt av värdeskåp, för att minimera skador på människor och egendom, tillkommer en extra avgift.

Vi kan magasinera dina möbler

Om du flyttar från en villa till en lägenhet kanske inte alla dina möbler får plats. Då ordnar vi magasinering åt dig. På samma sätt hjälper vi dig med flytt och magasinering om ditt hem ska renoveras eller byggas om. Du kan även anlita oss om din bostad behöver evakueras på grund av till exempel brand eller översvämning.

Vi erbjuder egna förråd till varje kund för att du enkelt ska ha tillgång till dina saker under hela tiden som du bor i en evakueringslägenhet.

Vi svarar när du kontaktar oss

Du kan tillsammans med oss diskutera vilka behov du har och hur vi bäst löser din flytt. Dessutom får du också alltid en tydlig prisuppgift för uppdraget. Kom ihåg att du kan använda RUT-avdraget när du anlitar oss.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414