7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp i Sundbyberg

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma i Sundbyberg

När du har skaffat en ny bostad är det mycket som du behöver tänka på. För att lätta din börda står vi till hands med det mesta som själva flytten kräver. Om du önskar gör vi faktiskt allting från att montera ner och emballera möbler till att flytta och packa upp. Vi plockar också ner lampor som inte kräver särskild behörighet och packar in dina övriga saker i stabila flyttkartonger.

Du kan till och med boka flyttstädning via oss. Dessutom kör vi överblivna saker till tippen, återvinningscentraler eller secondhandbutiker som du har kontaktat i förväg.

Vi är således en flyttfirma i Sundbyberg som faktiskt bistår med i stort sett allt som en flytt kräver. Du får till och med låna robusta flyttkartonger av oss om du föredrar att själv packa dina saker.

Anlita logistikexperter för flytthjälp i Sundbyberg

Det spelar ingen roll vart eller varifrån du ska flytta så länge Sundbyberg antingen är utgångspunkten eller målet. Vi kör tur och retur till hela landet och även till Sveriges grannländer för alla som behöver flytthjälp i Sundbyberg.

Eftersom vi vill att en flytt ska gå så snabbt och smidigt som möjligt lägger vi ned tid på att noggrant planera logistiken. När du ska flytta in i ett nybygge samtidigt som de övriga boende är det till exempel viktigt att planera hur hissen används för att tiden inte ska gå åt till att vänta på att den blir ledig. Sådana små detaljer har faktiskt stor betydelse för att spara både tid och pengar.

Låt oss sköta flytten

Vill du gärna vara med under själva flytten går det naturligtvis bra. Du får dock inte lov att åka med i flyttbilen. Om du däremot har annat att göra kan du lita fullt ut på oss. Vi sätter alltid ditt behov i centrum och strävar efter att enbart ha nöjda kunder. Därför utför vi inte bara vårt arbete omsorgsfullt utan har även en försäkring som täcker ditt bohag under flytten. Det gör att du kan känna dig säker på att flytten sker på ett ansvarsfullt sätt.

Kontakta oss innan du bokar flyttfirma i Sundbyberg

Ring eller mejla oss för mer information eller för att boka en flytt. Ju mer framförhållning du har när du kontaktar oss desto bättre är det. Då kan vi nämligen garantera att vi har personal och bilar tillgängliga det datum som du önskar flytta på. Det gäller speciellt om du behöver flytta vid ett månadsskifte eftersom det då är många som vill flytta.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414