7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp i Täby

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma i Täby

Om du har antika möbler, kassaskåp eller vapenskåp som du vill flytta från en bostad till en annan kan vi stå till din tjänst. Vad du behöver flytta saknar betydelse. Vi ordnar det åt dig, problemfritt och professionellt.

Efter många års erfarenhet som flyttfirma i Täby har vi den kunskap om och utrustning som är nödvändig. Detsamma gäller för att kunna transportera känsligt och tungt bohag på ett säkert sätt. Således har vi inte bara kapacitet att flytta vanligt lösöre utan vi kan också ta oss ann flyttuppdrag som innehåller mer specifika inventarier.

Eftersom vårt fokus är nöjda kunder ser vi alltid till att noggrant emballera det som ska bli flyttat. Vi kan även packa dina saker på ett effektivt och säkert sätt. I annat fall lånar vi ut stabila flyttlådor som du själv kan packa i.

Helhetslösning för flytthjälp i Täby

Vi erbjuder en helhetslösning för din flytt, vilket innebär att du endast behöver ge oss instruktioner om vad det är som ska flyttas och vart. Det är också bra om du kan lämna en ritning som visar var du vill att möblerna ska placeras i den nya bostaden.

Vi packar ner dina saker, monterar ner möbler och lampor, emballerar allting väl och flyttar alltsammans till det nya hemmet. Där packar vi upp dina saker och placerar möblerna enligt dina anvisningar. Du kan också beställa flyttstädning via oss samt att vi kan köra sådant du vill göra dig av med till secondhandbutik, återbruk eller soptipp.

Du kan på så vis lämna hela flyttuppdraget i våra händer och under tiden ägna dig åt något du tycker är roligare.

Flyttfirma i Täby som sätter kunden i centrum

När du behöver flytthjälp i Täby är det oss du ska kontakta. Vi är beredda att hjälpa dig med det du behöver för att kunna genomföra flytten smidigt. Eftersom vi strävar efter att hitta den bästa lösningen för kunden, är vi också flexibla och anpassningsbara.

Det spelar inte heller någon roll vart i landet, eller till och med till våra grannländer, du ska flytta från eller till. Så länge utgångspunkten eller målet är Täby har vi möjlighet att ställa upp. Vi hjälper dig naturligtvis även om du enbart ska flytta inom kommunen.

Kontakta oss när du behöver flytthjälp i Täby

Ju tidigare du kontaktar oss desto bättre. Då kan vi nämligen garantera att vi har lediga bilar och personal på den dagen som du vill flytta. Det gäller i synnerhet när du har behov av att flytten sker runt ett månadsskifte. När du tar kontakt kan vi också diskutera dina specifika behov och hur vi löser din flytt på bästa sätt.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414