7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp i Tyresö

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma i Tyresö kommun

Anlita en professionell flyttfirma på Tyresö som transporterar ditt bohag till ditt nya hem. Då kan du vara säker på att dina möbler kommer fram oskadda. Vi är nämligen noggranna med att omsorgsfullt emballera alla dina saker innan flytten för att minimera risken för skador.

Skulle oturen trots allt vara framme är dina inventarier dessutom försäkrade under flytten. Det innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss att förflytta dina saker.

Dessutom spelar det ingen roll vart eller varifrån du ska flytta så länge målet eller utgångspunkten är Tyresö. Vi kör vart som helst i landet och till och med till våra grannländer. Naturligtvis går det även bra att anlita oss om du ska flytta inom kommunen.

Vi är en flyttfirma på Tyresö som kan sköta allting

Vi bistår inte bara med flytthjälp i Tyresö kommun utan kan faktiskt sköta hela förloppet åt dig. Det innebär att vi packar dina saker i stabila flyttlådor, nedmonterar möbler och lampor, emballerar allt väl och transporterar allt till den nya bostaden. Där packar vi upp och placerar möblerna på sina platser utifrån de anvisningar som du har lämnat. Därefter kan du också avtala tid för flyttstädning via oss.

Vi kör även sådant som du vill bli av med till secondhandbutik eller återbruk du själv kontaktat. Har du också saker du vill få lämnat till tippen i samband med flytten ordnar vi det, så länge det inte är målarfärg, fyllnadsmaterial eller farligt avfall.

Flexibel flytthjälp i Tyresö kommun

När vi erbjuder flytthjälp på Tyresö sätter vi alltid kundens behov i fokus. Vi har nämligen en önskan om att alltid ha nöjda kunder. Det innebär att vi har stor flexibilitet och är anpassningsbara i att hitta lösningar som passar dina flyttbehov bäst.

Dessutom lägger vi alltid ner mycket tid på planering, för att flytten ska ske så smidigt och snabbt som möjligt. Det är till exempel viktigt att tänka på när du flyttar in i ett nybygge samtidigt som dina grannar. Då kan en sådan detalj som att ha planerat tider när hissen ska utnyttjas ha en avgörande effekt på tidsåtgång och därmed pris.

Kontakta oss när du behöver en flyttfirma på Tyresö

Ju tidigare du kontaktar oss desto bättre. Med framförhållning kan vi nämligen garantera att vi har både bilar och personal tillgängligt. Behöver du få flytten utförd i ett månadsskifte kan du faktiskt behöva boka några månader i förväg. Vid andra datum är efterfrågan inte lika stor.

När du tar kontakt med oss kan vi diskutera dina flyttbehov och komma fram till vilken lösning som passar dig bäst.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414