7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp i Vällingby

Stora flyttkartonger redo för flytt

Erfaren flyttfirma i Vällingby

Om du är på jakt efter en erfaren och professionell flyttfirma i Vällingby har du hamnat rätt. Vi på 7 Trappor utan hiss har lång erfarenhet av att flytta åt såväl privatpersoner som företag. När du anlitar oss för att flytta åt dig kan du känna dig trygg från början till slut.

Vi hanterar ditt bohag med största omsorg samtidigt som alla dina saker är försäkrade under hela flytten. Du kan kontakta oss för flytt inom Vällingby, till närliggande områden eller platser längre bort. Allt som krävs är att du utgår från Vällingby eller ska flytta till orten.

Heltäckande flytthjälp i Vällingby

Om du helst vill slippa ta hand om någonting rörande flytten kan vi erbjuda en heltäckande tjänst där vi sköter allt från packning till möblering. Då packar vi ner hela ditt bohag på ett omsorgsfullt sätt, flyttar det till din nya bostad och packar upp och sätter tillrätta. Genom att du skissar upp hur du vill ha sakerna i ditt nya hem kan vi ställa allt på rätt plats.

När du låter oss sköta allting kan du gå till jobbet på morgonen och sedan komma till ett färdigställt nytt hem när arbetsdagen är slut. Eller så kan du åka på semester under tiden vi sköter din flytt.

Utöver flytthjälp kan vi även bistå med flyttstädning. Det finns många fördelar med att ta hjälp med städningen efter en flytt. Dels är det mycket som ska täckas in i rengöringen vilket kan göra det svårt att få det tillräckligt bra på egen hand och dels kan det vara skönt att fokusera på att komma i ordning i sitt nya hem istället.

Kontakta oss för smidig flytthjälp i Vällingby

När du vill anlita oss för hjälp med en flytt skriver du antingen ett mejl till oss eller ringer oss. Det är viktigt att du anger så mycket information som möjligt om dina behov för att vi ska kunna ge dig en korrekt prisuppgift. Om du har tungt gods eller kassaskåp kan vi flytta även dem. Då mot en avgift.

Vi är mycket måna om att göra dig som kund nöjd, men även dina grannar. Därför flyttar vi främst under kontorstid på vardagar. Då är de flesta på jobbet och vi får tillgång till hissen. På så sätt behöver du inte få sura miner av dina nya grannar för att du stör.

Vi rekommenderar att du kontaktar oss i god tid för att planera din flytt för att vara säker på att vi har personal tillgänglig den dag du ska flytta.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414