7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp på Värmdö

Stora flyttkartonger redo för flytt

Flyttfirma i Värmdö kommun

Om du är i behov av flytthjälp på Värmdö står vi på 7 Trappor utan hiss gärna till din tjänst. Oavsett om du ska flytta inom kommunen eller till en annan kommun finns vi tillgängliga. Med en erfaren flyttfirma på Värmdö med omnejd kan du känna dig trygg och säker. Det är garanterat när du anlitar oss, vi har nämligen de försäkringar och tillstånd som krävs.

Professionell hjälp från början till slut

Att flytta är en krävande process som kräver både förarbete och efterarbete, vilket vi också kan hjälpa dig med. Du kan som tillval anlita oss för att packa dina saker i ditt gamla boende. Dessutom kan vi även packa upp dem efter genomförd flytt. På så sätt behöver du inte ta något ansvar själv. Du kan till exempel åka på semester när flytten äger rum och komma hem till ditt nya hem helt färdigställt.

Dessutom erbjuder vi även flyttstädning vid behov, för att du ska kunna få alla dina behov tillfredsställda utan att anlita flera företag.

Flytta utan att störa grannarna

Tack vare vår erfarenhet av flytt vet vi vad som krävs för att alla ska bli nöjda. Det gäller såväl kunderna som deras grannar. Vi erbjuder därför flytthjälp i Värmdö kommun och omnejd främst under dagtid. Då är de flesta på jobbet och vi undviker därför att störa grannar eller att hissen är upptagen när grannarna kommer hem. En flytt innebär en hel del ljud och bör därför inte ske sent på kvällen. Vi har också möjlighet att flytta åt dig under helger i vissa fall.

Kontakta oss för planering och prisuppgift

Du som är i behov av en kompetent och erfaren flyttfirma på Värmdö kan gärna kontakta oss för att planera din flytt. Ju mer information vi får om just ditt hem och dina saker desto lättare blir det för oss att ge dig en fördelaktig prisuppgift. Har du extra tunga saker eller kassaskåp kan vi också stå till tjänst med flytt av dessa, mot en extra avgift.

När du kontaktar oss via mejl eller telefon går vi igenom dina behov i detalj och du får sedan en offert att ta ställning till. Du binder inte dig till någonting utan väljer själv om du vill skriva avtal. Fördelarna med att ta hjälp av en erfaren flyttfirma i Värmdö kommun är att du slipper stressa med flyttbestyren själv. Samtidigt kan du vara säker på att du blir helt nöjd med resultatet.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414