7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Boka flytthjälp i Vasastan

Stora flyttkartonger redo för flytt

Letar du en erfaren flyttfirma i Vasastan?

Då har du kommit helt rätt – 7 Trappor utan hiss är din flyttfirma Vasastan!

Vi på flyttfirman 7 Trappor utan hiss har lång erfarenhet av att flytta inom centrala Stockholm. Vi vet hur vi bäst planerar flytten då det ofta är små hissar och stora trapphus i kombination med mycket trafik och knepiga parkeringsmöjligheter,

Vi är en pålitlig flyttfirma i Vasastan!

Allt du behöver göra att slå en signal och prata med oss på kontoret (08 – 886 886) eller skicka oss  ett mail (info@7trappor.se ) så kan vi i lugn och ro diskutera vi på enklast sätt kan hjälpa just dig med din flytt i Vasastan! Tänk hur skönt det skulle vara att bara lämna över nycklarna till oss och att du kommer hem från jobbet till din nya lägenhet där allt står där precis du vill ha det. Det är egentligen enklare och billigare än du tror. Ger du bara oss tydliga instruktioner med en karta över hur du vill att möbler och kartonger ska ställas i den nya lägenheten så löser vi gärna så att just din stressnivå är så låg som möjligt på grund av flytten. Vi har lång erfarenhet av att sätta kunden i fokus och troligtvis är det därför vi oftast blir fullbokade under månadsskiften och andra populära flyttdatum. Tänk på det så att du inte missar din chans att boka oss för din flytt i Vasastan!

Tänk på att om du låter en flyttfirma köra din flytt är hela bohaget försäkrat under flytten samtidigt som flytten traditionellt körs under dagtid. Detta gör att dina grannar i ditt nya boende knappast kommer att störas av din flytt. Det kan väl vara skönt att inte ditt första intryck bland dina nya grannar inte är att du abonnerar hissen och stör deras vardag med flytt under kvällstid eller helg. Mycket bättre då att flytten sker under dagtid när alla är på jobbet. Troligtvis slipper du då även de alltid lika tråkiga frågorna om du vill vara med i styrelsen.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Ta inte bara vårt ord för det

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414