7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Flyttkartonger

Köp, hyra eller låna flyttkartonger till din flytt hos oss!

Köp, hyra eller låna flyttkartonger till din flytt hos oss!

Bild på flyttkartonger och flyttsaker

Köp eller hyr flyttkartonger

När ni bokar er flytt med oss får ni låna våra stabila flyttkartonger gratis så att hanteringen av ert gods blir enkel och smidig! Om ni vill att ert bohag ska vara riktigt ordentligt packat så finns också möjligheten att beställa packhjälp av oss.

Flyttkartonger och annat packmaterial som vi själva använder säljs hos vårt systerbolag Big Easy Self Storage.

Flyttkartonger

En bra flyttkartong ska vara gjord i 5 lager wellpapp av bra kvalitet. Om man snålar och använder någon billigare variant (det finns många skräckexempel) är det lätt att de inte fungerar att stapla på varandra, vare sig i flyttbilen eller när de ska köras på pirra. Förutom att detta orsakar skador på ert gods tar hanteringen mycket längre tid, vilket då gör att flytten blir dyrare även om ni sparat några kronor på kartongerna.

Klassikern banankartonger är inte heller att rekommendera och inget flyttkillarna blir speciellt glada av att se när de kommer på morgonen. De är sämre att köra på pirra (om man inte vill lägga tid på att fälla ut klaffen och lyfta upp flyttkartongerna varje gång) och att de är öppna på toppen ökar risken för skador på innehållet, samt blir svårare att packa bilen med om någon annat än en kartong ska ligga ovanpå.

De kartonger vi lånar ut kan användas till 20-30 flyttar utan problem, vi har t o m kvar exemplar från 2013-2014 i omlopp som fortfarande är i fint och fullt flyttbart skick. Om ni inte passar på att låna flyttkartonger gratis, se till att ni införskaffar sådana av fullgod kvalitet. Det förtjänar era prylar!

Prata gärna med oss om ni har några frågor om hur man bäst packar vissa objekt eller vilket material som lämpar sig bäst!

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414