Jobba på flyttfirma

Söker du jobb och skulle vara intresserad av att jobba på en flyttfirma? Vi på Flyttfirma 7 Trappor utan hiss söker i princip ständigt ny personal!

Söker du jobb och skulle vara intresserad av att jobba på en flyttfirma? Vi på Flyttfirma 7 Trappor utan hiss söker i princip ständigt ny personal!

Anställda hos 7 trappor med flyttmaterial

Ansökan

För att ansöka, skicka e-post med en presentation av dig själv samt CV till:

info@7trappor.se

Vi söker:

– I första hand dig med körkort (B)

– Även flyttkarlar

– Och arbetsledare

Arbetet är timbaserat och lämpar sig för dig som har god fysik, är noggrant lagt och är försiktig med kundernas saker som vi hanterar. Vi vill också att vår personal ska vara trevliga och serviceinriktade, både för att tillgodose våra kunders behov samt att skapa en trevlig arbetsmiljö för oss själva.

Vi är verksamma i Stockholmsområdet och utgår från Östermalm.

Ingen tidigare erfarenhet behövs!

Jobba på flyttfirma

Vi är ett härligt gäng som jobbar på Flyttfirma 7 Trappor utan hiss i Stockholm. Hos oss tycker vi att det är viktigt att personalen trivs och har en angenäm arbetsmiljö, och det är något vi ständigt jobbar med att förbättra på olika sätt och vis.

Att jobba på flyttfirma innebär ett varierande arbete där man får se alla olika delar av staden samt träffa en massa olika kunder. Man jobbar i team med en arbetsledare som har huvudansvar för varje uppdrag och har kontorets support där det blir nödvändigt. Lyhördhet för arbetsledare, kund och kontor är väldigt viktigt för att arbetet ska flyta på bra, och givetvis vill vi också vara lyhörda mot personalen för att kunna fånga upp saker som kan förbättras på ett eller annat sätt.

Det finns i dagsläget goda möjligheter för de som visar framfötterna att få väldigt många arbetstimmar om det är det man vill. Vi söker annars också dig som enbart kan jobba lite då och då, kanske på sidan av ett annat jobb eller studier. Vi ses på 7 Trappor utan hiss!

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414