7 Trappor utan hiss logotyp

08 – 886 886
Telefontid: 08 – 17

Magasinering i Stockholm

Vi erbjuder magasinering i separata
och tempererade förråd till alla våra flyttkunder.

Vi erbjuder magasinering i separata och tempererade förråd till alla våra flyttkunder.
Skåp och pall på väg att lagras till senare

Magasinering och transport

Magasinering erbjuds genom Flyttfirma 7 Trappor utan hiss till företag och privatpersoner i Stockholm. Just nu tar vi endast 8 kronor per kvadrat och dag för magasinering av ert gods, som då förvaras på vårt lager utanför Stockholm.

Våra utrymmen för magasinering ligger i Spånga, Älvsjö och Sätra utanför Stockholm. De är torra, tempererade och övervakade med larm och kameraövervakning kopplad direkt till larmcentral. Takhöjden är 2,5 meter vilket ger 2,5 kubikmeter per kvadratmeter. Ring oss idag för att boka din magasinering – självklart kan vi även både flytta och packa era saker om ni så önskar!

Produkt Pris per kvm Referenspris per kubikmeter
Magasinering
8 kr/kvm/dag
3,2 kr/kbm/dag

Att magasinera hela sitt bohag eller enbart delar kan vara väldigt bekvämt både på kort och lång sikt. På kortare sikt kan det vara pga dålig matchning mellan in- och utflytt i samband med lägenhetsköp. Många av våra kunder som magasinerar sitt bohag under längre tid är bosatta utomlands i några år och kanske hyr ut sin lägenhet eller liknande i Stockholm. Då är det tryggt att veta att vi har hand om bohaget och att allt kan enkelt flyttas tillbaka när man planerar sitt återtåg till Stockholm. Kör du via oss på 7 trappor så slipper du också själv hyra förråd

Är det så att ni även vill ha tillgång till era magasinerade ägodelar så är det inget problem. Att magasinera sina saker hos 7 Trappor utan hiss är helt enkelt en ganska enkel sak. Vi flyttar och packar så effektivt som möjligt så att ni kan fokusera på andra roligare saker. Tveka inte utan så oss en signal idag så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med just dina behov gällande magasinering!

Möbelmagasinering

Skydda dina möbler för magasinering. Även om det är väldigt säkert att magasinera sina ägodelar kan det vara bra att tänka på att skydda dem lite extra innan man ställer in dem i förrådet. Om själva ska packar ert bohag inför magasineringen kan det vara värt att skydda möblerna lite extra om det är tänkt att de ska stå under en längre tid. Var noga med att allt ni packar ner är rent och fräscht så att de så förblir oavsett hur länge kartongerna står. Plasta gärna soffor och sängar så att tyget behåller sin lyster längre. Självklart kan vi göra mycket av detta åt dig i samband med både flytt och magasinering, se bara till att du säger till oss innan så vi har med allt material som behövs.

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande

  Få en kostnadsfri offert   Boka din flytt idag

   Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
   Valhallavägen 145
   115 31 Stockholm
   Org.nr: 559034-7414