Magasinering Bromma

Flyttfirma 7 Trappor utan hiss erbjuder magasinering Bromma. Ni som bor i Bromma har kort resväg till vårt magasin i Spånga där vi hjälper våra flyttkunder med tillfällig eller långvarig förvaring av möbler och bohag.

Se vår prislista för magasinering här!

Givetvis kan vi också vara behjälpliga med både pack- och flytthjälp om ni så önskar, annars är ni välkomna att köra ut grejerna till vårt magasin själva! Se bara till att stämma av tid så att vi är på plats när ni kommer!

Magasinering Bromma med Flyttfirma 7 Trappor utan hiss

Flyttkartonger på väg till magasinering Bromma

Magasinering Bromma

I Bromma bor väldigt många barnfamiljer i hus modell större, och vi i flyttbranschen vet ju att hushåll med barn nästan undantagslöst har fler saker i bohaget än ensamhushåll och barnlösa par. Ungar gillar ju grejer helt enkelt, även om antalet leksaker säkert har minskat sedan en annan var liten, till förmån för olika typer av läsplattor och andra förvuxna mobiltelefoner som inte går att ringa varken till eller från. Hur som helst har man mer saker när man har barn, så hur många man är i hushållet är tillsammans med boytan en indikation på hur mycket utrymme för magasinering man kommer att behöva. Som regel brukar man säga ungefär 1 kubikmeter magasinering per 3 kvadratmeter boyta. Om man till exempel bor på 90 kvadratmeter så behöver man runt 30 kubikmeter magasinering för sitt bohag.

Något som är omdebatterat i skrivande stund är Bromma Flygplats. Några inom politiken vill stänga ner flygverksamheten och bygga bostäder istället. Det kan ju vara en rätt bra idé med tanke på den rådande bostadsbristen, och flygplatsen tar upp ett väldigt stort områden som har kort pendlingsavstånd till Stockholms stadskärna och andra ställen där det finns arbete och fritidsaktiviteter.

Magasinering Bromma löser du bäst med hjälp av 7 Trappor utan hiss, bara att boka så kan du ägna dig åt roligare saker om du beställer packning och flytt i samma veva!