Om oss

Vi som äger och driver Stockholms trevligaste flyttfirma heter Daniel, Johan och Viktor. Vi har jobbat med flytt i många år (sedan 2005) på andra flyttfirmor men beslutade oss 2010 för att start eget. Då föddes först Flyttbyrån som efter lite varumärkesarbete blev Flyttfirma 7 Trappor utan Hiss.

Vårt kontor finner ni på Valhallavägen 145, 115 31 Stockholm. Hos oss kan ni hyra eller köpa flyttkartonger, boka flytt samt få tips och råd inför din flytt. Det är inte alltid bemannat, så slå gärna en signal innan ni kommer förbi. Välkommen!

Telefonnummer: 08-122 044 22
E-post: info@7trappor.se

Vi är försäkrade med transportöransvarsförsäkring hos TryggHansa, innehar yrkestrafiktillstånd samt är registrerade för F-skatt och moms. Vi är registrerade som arbetsgivare och betalar ut vita, pensionsgrundande löner till alla våra killar!

Läs gärna vad våra tidigare kunder har sagt om oss. Vi är medvetna om att vi aldrig är bättre än vårt senaste jobb och därför ges alla våra tidigare kunder chansen att lämna ett omdöme om hur de upplevt sin flytt i samband med att vi skickar ut fakturan till dem.

Kort om oss:
Joshua Nuanes
Troligtvis mannen som svarar när du ringer. En mästare på att uppskatta storlekar och tider samt en riktig dribbler med schemat. Ett riktigt superproffs!

Viktor “VDn” Olsson
Kanske den största atleten på firman men som nu mest tillbringar tiden med att projektplanera. Jobbar i smyg på att klara det stora korset i ringarna.

Johan “Johan A” Adolfsson
Johan är den snygga killen från KTH. Var en gång i tiden en lovande barnvagnsdesigner men tillbringar nu sin tid med att lyfta på gymmet och leva på gamla fotbollsmeriter i division sju sex.