Om oss

2010 föddes först Flyttbyrån som efter lite varumärkesarbete blev Flyttfirma 7 Trappor utan Hiss. Vi arbetar ständigt mot vår vision om att bli Sveriges mest rekommenderade flyttfirma.

Vårt kontor finner ni på Södra Fiskartorpsvägen 32, 114 33 Stockholm. Hos oss kan ni hyra eller köpa flyttkartonger, boka flytt samt få tips och råd inför din flytt. Det är inte alltid bemannat, så slå gärna en signal innan ni kommer förbi. Välkommen!

Våra värderingar

Ett lag
Som en del av teamet får vi trygghet, uppskattning, gemenskap och stolthet. Vi bidrar med ansvar och lojalitet. Vi är alla ambassadörer för våra värderingar.

Strukturerade
Vi värdesätter och arbetar med en struktur och tydlighet som får lägga grunden för kvalitén i allt det vi gör.

Schyssta
Vi har en schysst arbetsplats med rättvisa villkor och behandlar oss själva, våra kunder och samarbetspartners på ett respektfullt sätt.

Snabba och agila
Vi välkomnar förändring och tar oss an nya situationer och förutsättningar med positiv attityd och vilja. Vi är ett starkt team där vi stödjer varandra i ett kontinuerligt förändringsarbete.

Modiga
Vi ska våga göra fel i strävan efter utveckling och lära oss av våra misstag.

Kundfokuserade
Vi lever av våra kunder och skapar trygghet i deras liv via hög servicenivå, professionellt bemötande samt initiativtagande och ansvarskänsla i allt vi gör.

Framgångsrika
Vi är ett vinstdrivande och framgångsrikt företag och våra medarbetare ska känna sig delaktiga i tydliga mål och med transparenta resultat med stark säljkultur.

Samarbeten

Vi samarbetar även tillsammans med Mex Flyttfirma i Stockholm som har mer än 20 års erfarenhet i flyttbranschen. För dig som flyttar tillsammans med oss innebär samarbetet att vi har större möjligheter att anpassa flyttuppdragen efter era unika behov och erbjuda riktigt låga priser!

Anställda hos 7 trappor med flyttmaterial

Få en kostnadsfri offert    Boka din flytt idag

    Flyttfirma 7 Trappor utan hiss AB
    Valhallavägen 145
    115 31 Stockholm
    Org.nr: 559034-7414