Tjänster & Pris Flyttfirma

Eftersom vi är en flyttfirma är våra vanligaste jobb självklart privata bohagsflyttar samt företagsflyttar i Stockholm. Men 7 Trappor utan hiss kan erbjuda så mycket mer! Nedan hittar du delar av vad vi kan erbjuda, för att få ett prisförslag är det enklast att du slår oss en signal.

Kassaskåpsflytt

Vi har specialbyggt utrustning och har flyttat otaliga kassaskåp, vapenskåp och dokumentskåp i våra dagar. När det gäller denna typ av specialflytt är det viktig att vara både tydlig och noggrann både till dig som kund men även internt för att minimera risk för skador på personer och omgivning. Redan vid bokning kommer du få svara på ett flertal frågor så att vi är så förberedda som möjligt när personalen väl är på plats och ska genomföra flytten. Priserna varierar så slå oss en signal eller skicka ett mail så kan vi diskutera precis vad du behöver hjälp med!

Magasinering

Privat

Vi erbjuder säker magasinering för endast 6 kr/kvm/dag till alla våra kunder. Det är ofta det kanske inte alltid matchar mellan försäljning och köp när det gäller lägenheter och då kan det kännas tryggt att vi tar hand om bohaget under tiden fram till inflytt.

Större projekt

Eftersom vi erbjuder magasinering till våra vanliga mindre kunder gör vi självklart även det till dig som är lite större kund. Vi har erfarenhet av att flytta, magasinera och sedan flytta tillbaka förråd tillhörande bostadsrätter för renovering eller ombyggnation. Vi vet hur viktigt det är att allt är noggrant från första början så att alla får tillbaka just sina saker och i samma skick som när de hämtades. Hos oss kan du till och med få tillgång till ett nytt förråd under tiden för arbetet så att du (eller dina kunder) kan både hämta och lämna saker i förrådet även om det inte för ögonblicket ligger i ditt egna hus.

Tippning

Privat

Att flytta är en perfekt möjlighet att rensa lite bland förråd och ägodelar. Vissa saker är enkla att slänga själva men om t.ex. gamla möbler eller liknande inte fungerar i den nya lägenheten eller helt enkelt har gått sönder så kan det vara skönt att låta oss tipp de stora tunga sakerna i samband med flytten. Vi gör det gärna åt dig men se bara till att meddela oss innan så vi kan planera in det i schemat.

Större projekt

På samma sätt som det kan vara skönt att bli av med en gammal soffa som privatperson vet vi om att det kan vara skönt att rensa lite som företag. Vi ser till att alla möbler som ska slängas men fortfarande går att bruka går till välgörenhet så att vi inte sliter mer än vi behöver på vår planet. Vi hjälper även till vid större projekt, t.ex. byggarbetsplatser, att transportera bort material. Enklast är att du bara hör av dig så fixar vi en lösningar som är anpassad för just vad du behöver!