Våra tjänster

Vad vi på Flyttfirma 7 trappor utan hiss kan göra för dig!

Vad vi på Flyttfirma 7 trappor utan hiss kan göra för dig!

Stora flyttkartonger redo för flytt

Tjänster & Pris Flyttfirma

Eftersom vi är en flyttfirma är våra vanligaste jobb självklart privata bohagsflyttar samt företagsflyttar i Stockholm. Men 7 Trappor utan hiss kan erbjuda så mycket mer! Nedan hittar du delar av vad vi kan erbjuda, för att få ett prisförslag är det enklast att du slår oss en signal.

Bohagsflytt

Varje dags genomför vi mellan fem och tio stycken flyttar i Stockholms området. Vi hjälper gärna till hela vägen från packning till att de sista sakerna står på plats. Allt som oftast erbjuder vi en fastpris offert men ibland kan det vara bättre att erbjuda lite mer flexibilitet och då kan vi även arbeta per timme. 

Packhjälp

En av de mest uppskattade delarna att få hjälp med under en flytt är packningen. De flesta kunder tar hjälp med packning av kök och annat ömtåligt. Då kommer vi som standard dagen innan själva flyttdagen och ser till att det ömtåliga är packade samtidigt som vi ser över resten av bohaget så att det är förberett inför flytten på ett bra sätt. Då kan du själv titta över och rensa i lugn och ro resten av bohaget medan du packar. 

Självklart är det inte ovanligt att vi även packar hela bohaget. Då vi tar med allt material som behöves är detta en väldigt uppskattad och stressfri lösning för kunden! 

Flyttstäd

Lämna över ditt hem med gott och rent samvete, flyttstädning är en av våra vanligast utförda tjänster som verkligen kräver specialkompetens. Lämnar över ansvaret och kontakten till oss så ser vi till att de som flyttar in blir helt nöjda.

Magasinering

Privat
Som den enda aktören i Stockholm erbjuder vi magasinering via vårt eget Self Storage bolag (Big Easy Self Storage). Där placeras sakerna i ett enskilt förråd som sedan låses. Detta gör att du som kund kan få tillgång till sakerna även under magasineringen om det skulle krävas. 

Större projekt

Eftersom vi erbjuder magasinering till våra vanliga mindre kunder gör vi självklart även det till dig som är lite större kund. Vi har erfarenhet av att flytta, magasinera och sedan flytta tillbaka förråd tillhörande bostadsrätter för renovering eller ombyggnation. Vi vet hur viktigt det är att allt är noggrant från första början så att alla får tillbaka just sina saker och i samma skick som när de hämtades. Hos oss kan du till och med få tillgång till ett nytt förråd under tiden för arbetet så att du (eller dina kunder) kan både hämta och lämna saker i förrådet även om det inte för ögonblicket ligger i ditt egna hus.

Företagsflytt

Självklart genomför vi även både stora och små flyttar av företag. Vi har erfarenhet av att flyttat större kontor över helger så att alla kan börja jobba direkt på måndag morgon. Alternativt hitta billigare lösningar men som samtidigt påverkar er verksamhet så lite som möjligt. Kommunikation och bra planering är nyckeln. 

Klicka här och läs mer om företagsflytt. 

Boka din flytt idag - få en offert, gratis och icke-bindande